Cum se schimba ata unui yoyo

Ata pentru yoyo este dubla si rasucita, cu doua capete diferite. Un capat al atei are un nod ce va fi folosit la crearea unei bucle pe care o vei prinde pe deget, iar de celalalt capat te vei folosi pentru a atasa yoyoul de acesta.

Inlocuirea atei de yoyo se realizeaza in doi pasi.

Primul pas este sa scoti de pe yoyo ata veche. Poti face acest lucru prin rasucirea in sens opus al capatului de ata atasat de yoyo, pana in momentul in care se va crea o bucla suficient de mare pentru a scoate yoyoul.

Al doilea pas este sa rasucesti in sens opus capatul atei noi, desfacand-o pana in punctul in care se creeaza o bucla suficient de mare pentru a introduce yoyoul prin aceasta. Apoi, trebuie sa rasucesti la loc capatul atei pentru o fixa foarte bine pe mijlocul yoyoului.

Inlocuirea atei pentru yoyo este foarte importanta atunci cand cea veche este uzata sau rupta, intrucat optimizeaza functionarea yoyoului si, implicit, creste nivelul de performanta al jocului tau.

In plus, poti inlocui ata si pentru simplul motiv de a da culoare jocului tau. O ata de aceeasi culoare sau in contrast cu cea a yoyoului iti va pune in evidenta trick-urile!

 

 Sursa foto: Yoyorewind.com                                                                     (http://yoyorewind.com/en/maintenance/settingofstring/)

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!