Yoyo Squad este o echipa formata din 4 jucatori de yoyo care au dorit sa demonstreze si inspire publicului pasiunea lor pentru acest sport spectaculos, in cadrul unei reprezentatii la emisiunea Romanii au talent.

Vineri seara, pe 20 aprilie, i-ati putut urmari pe cei 4 yoyoeri ai echipei Yoyo Squad: Tibi Apai din Bucuresti si Vashek Kroutil, Robert Kučera si Matouš Tomeš din Praga. Vashek, Robert si Matouš sunt jucatori profesionisti de yoyo, recunoscuti la nivel mondial, si fac parte din echipa YoYoFactory Europe.

Daca sunteti curiosi ce yoyo-uri au folosit membrii echipei Yoyo Squad in cadrul reprezentatiei, va spunem noi! Este vorba despre Yoyo Flight si Yoyo Protostar, doua yoyo-uri moderne, cu design si caracteristici diferite.

Yoyo Flight

Flight este un yoyo unresponsive, din plastic, special creat pentru stilul de joc Offstring, respectiv 4A. Stilul de joc 4A este mai dificil, insa foarte spectaculos, intrucat jucatorul nu mai prinde ata de yoyo, ci doar de degetul sau, realizand diverse trick-uri de aruncare si prindere a yoyo-ului. Yoyo-urile Flight sunt mai mari fata de yoyo-urile clasice si au un ax mai gros si o sfoara mai lunga. De asemenea, aceste modele de yoyo sunt bine echilibrate, rezistente, cu o reactie rapida si o forta remarcabila. Datorita acestor caracteristici de baza, yoyo-urile Flight sunt mai usor de aruncat si de prins de jucatorii pasionati de stilul de joc offstring. Divizia 4A, dedicata acestui stil de joc, este una dintre diviziile de concurs in cadrul competitiilor de yoyo.

Yoyo Flight Portocaliu - plastic unresponsive pentru jucatori de offstring Yoyo Flight Portocaliu - plastic unresponsive pentru jucatori de offstring

Descopera mai multe informatii si modele de yoyo Flight!

Yoyo Protostar

Protostar este un yoyo unresponsive, din plastic, potrivit pentru stilul de joc clasic, respectiv 1A. Stilul de joc 1A este cel mai popular printre jucatorii de yoyo si o divizie de concurs in cadrul competitiilor de yoyo. Acest model de yoyo performeaza la fel de bine ca un yoyo de metal: rezistent si cu spin lung. Caracteristicile yoyo-ului Protostar se datoreaza inelelor de metal inserate pe marginile sale si a rulmentului Center Trac, marime C. Modelul a fost inspirat de unul dintre campionii mondiali de yoyo, John Ando. Protostar este yoyo-ul perfect pentru jucatorii profesionisti, dar si pentru jucatorii incepatori pregatiti sa incerce trick-uri de nivel avansat, fiind alternativa ideala a yoyo-ului din metal.

Yoyo Protostar galben - plastic unresponsive pentru jucatori avansati  Yoyo Protostar albastru - plastic unresponsive pentru jucatori avansati

Descopera mai multe despre Yoyo Protostar in Pagina noastra de prezentare!

 

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!