Dreptul la retragere

Ennova Trading & Development, respectiv magazinul online www.yoyo-factory.ro, intelege ca achizitia unui produs prin intermediul Internetului poate crea uneori neplaceri in legatura cu asteptarile privind un produs achizitionat.

Este in regula sa te razgandesti.

Din acest motiv, pentru comenzile plasate pe www.yoyo-factory.ro, clientul nostru beneficiaza de 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului pentru a se razgandi (16 zile calendaristice suplimentare fata de cele 14 zile stabilite prin lege).

Conform prevederilor OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a returna orice produs achizitionat, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Ennova Trading & Development, respectiv www.yoyo-factory.ro, sustine acest drept al clientilor nostri, cu urmatoarele mentiuni, conform legilor in vigoare:

  • Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, iar returnarea produselor se va face in termen maxim de 30 zile calendaristice de la notificarea dorintei de a returna produsul achizitionat.
  • Consumatorul poate informa Ennova Trading & Development cu privire la decizia de retragere din contract prin email sau telefonic.
  • Ennova Trading & Development pune la dispozitia clientilor sai urmatorul formular pentru retragerea din contract, conform legii: Formular de retragere.
  • Formularul poate fi downloadat, completat si trimis la adresa: hello@yoyo-factory.ro
  • Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata se va realiza de catre Ennova Trading & Development in termen de cinci zile lucratoare de la primirea produselor si dupa verificarea conditiilor acestora. Rambursarea se va realiza prin transfer bancar in contul transmis neechivoc de catre consumator sau cash prin curier rapid, daca clientul solicita aceeasi metoda de retur a sumei ca si in cazul comenzii sale, cu conditia ca acesta sa plateasca cheltuielile de deplasare ale firmei de curierat.
  • In cazul in care clientul doreste sa primeasca suma aferenta returului cash prin curier rapid, avem rugamintea sa trimita coletul fara valoare pentru a ne asigura ca produsul este in starea primita initial ca functionalitate. Ne rezervam acest drept pentru a ne asigura ca produsul nu a fost stricat sau zgariat, caz in care valoarea returului va fi calculata in functie de daunele aduse produsului. In aceasta categorie nu intra produsele in care s-a observat nefunctionarea produsului si se solicita returul din acest caz.
  • Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare prealabila (telefonic sau prin email).
  • In cazul in care se observa ca produsul primit este stricat, avem rugamintea sa fim notificati in termen de 48 de ore de la primirea produsului.
  • Daca produsul a fost ridicat de la depozit personal de catre client, este obligatoriu ca produsul returnat sa fie insotit de bonul fiscal eliberat odata cu acesta.

Intrucat, conform legii, in cazul dreptului de retragere, consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora si diminuarea valorii produselor din actiuni necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor, Ennova Trading & Development, respectiv www.yoyo-factory.ro, are urmatoarele recomandari pentru clienti pentru a putea beneficia de suma intreaga achitata pentru produsele achizitionate:

  •  pastrarea ambalajului original pana la testarea completa a produsului si trimiterea produsului in ambalajul original, cu toate accesoriile (pungi de ambalare, instructiuni de folosire, elemente de prindere etc.)
  • evitarea zgarierii produsului. Daca produsul returnat este zgariat sau deteriorat in vreun fel dupa folosire, vom determina valoarea returului in functie de avariile lui si vom agrea impreuna cu clientii nostri suma potrivita returului.
Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!