Orice jucator pasionat de yoyo trebuie sa afle mai multe despre celebrul Yoyo Horizon! Daca te numeri printre cei care vor sa-si dezvolte trick-urile de nivel avansat realizand unele noi, mai complexe si mai inedite, acest yoyo este perfect pentru tine. Horizon este recomandat in special pentru invatarea si perfectionarea trick-urilor pe orizontala si a celor de tipul finger spins.

Horizon este unul dintre cele mai renumite modele de yoyo, alaturi de modelul Shutter. Ambele modele de yoyo s-au remarcat la Campionatul Mondial de YoYo din 2014, atunci cand Paul Kerbel a castigat locul 4 folosind Yoyo Horizon si Gentry Stein locul 1 folosind Yoyo Shutter.

Yoyo Horizonyoyo horizon bleu semnatura Paul Kerbel poarta semnatura jucatorului Paul Kerbel, castigator si al Campionatului National de Yoyo din Mexic in 2008, 2009, 2011, 2013 si 2015. In plus, Paul Kerbel s-a mentinut ani in sir in topul jucatorilor profesionisti de yoyo, la nivel national si regional prin numeroasele sale premii obtinute.

Lansat in 2011, dupa mai mult de 1 an de dezvoltare, Horizon a uimit inca de la inceput prin caracteristicile sale. Modelul de yoyo a fost proiectat de YoYoFactory, impreuna cu Paul Kerbel, indeplinind functiile necesare realizarii trick-urilor specifice lui Paul Kerbel: trick-uri pe orizontala si finger spin-uri.

Astfel, numele yoyo-ului Horizon nu este intamplator, ci descrie executia perfecta a trick-urilor pe orizontala.

Inca de la primul model de Horizon, acest yoyo a fost si ramane recunoscut pentru stabilitatea extraordinara si a spin-ului indelungat, peste media majoritatii yoyo-urilor unresponsive. Horizon isi mentine echilibrul chiar si la viteze mici de invartire, fapt ce permite realizarea de trick-uri pana la ultimul spin.

Yoyo Horizon bleu - metal unresponsive pentru jucatori avansatiYoyo Horizon bleu - metal unresponsive pentru jucatori avansatiHorizon este un model de yoyo unresponsive, din metal (aluminiu 6061), cu un diametru si performanta peste media multor yoyo-uri din aceasta categorie.

De asemenea, Horizon are o greutate perfect distribuita, conferindu-i echilibrul perfect in timpul realizarii trick-urilor, iar tipul de rulment cu care este prevazut acest yoyo, Center Trac, marime C, contribuie si el la performanta optima in timpul realizarii trick-urilor pe orizontala.

Dimensiunea lui Horizon este putin peste media altor yoyo-uri, fiind incredibil de stabil si cu o durata de spin foarte lunga. Paul Kerbel a demonstrat stabilitatea yoyo-ului in cadrul unui video, pozitionand un yoyo Horizon in invartire pe capatul unei carioci, lasand-ul sa se invarta intr-un echilibru perfect, in timp ce desena.

Yoyo Horizon bleu - metal unresponsive pentru jucatori avansatiPerformanta acestui Yoyo Horizon in realizarea trick-urilor orizontale si de tip finger spins se datoreaza si designului sau. Fatetele exterioare ale discurilor au o forma rotunjita, plata si larga, iar discurile sunt concave, foarte bine finisate si mate, pentru o senzatie placuta la atingere. inclusiv in timpul trick-urilor. In plus, faptul ca fatetele nu sunt sunt inscriptionate, contribuie la o experienta placuta in timpul finger spin-urilor rapide. Astfel, jucatorul se poate bucura de o suprafata foarte fina in timpul jocului.

Incearca si tu Yoyo Horizon, un model de inalta performanta datorita timpului indelungat de spin, stabilitatii si fortei exercitate in momentul realizarii celor mai spectaculoase trick-uri!

Yoyo Horizon bleu - metal unresponsive pentru jucatori avansatiYoyo Horizon rosu - metal unresponsive pentru jucatori avansatiYoyo Horizon argintiu - metal unresponsive pentru jucatori avansatiYoyo Horizon negru - metal unresponsive pentru jucatori avansatiYoyo Horizon Aqua - metal unresponsive pentru jucatori avansati

Daca ai deja un Yoyo Horizon de acest tip, accepta provocarea de a testa si modelul Horizon Ultra!

In cazul in care vrei sa stii cum sa ai grija de yoyo-ul tau preferat, iti recomandam sa consulti articolul despre Ingrijirea yoyo-ului.

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!