Termeni si conditii

Definitii contractuale

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre ENNOVA TRADING & DEVELOPMENT (Vanzator), prin intermediul magazinului online www.yoyo-factory.ro, catre Cumparator. Acest contract poate fi modificat de catre Vanzator fara notificare prealabila dar nu va fi aplicat retroactiv, astfel incat se va aplica intotdeauna versiunea valabila la data lansarii Comenzii.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
  • Vanzator – societatea comerciala ENNOVA TRADING & DEVELOPMENT SRL, avand sediul social in Domnesti, jud. Ilfov, Intrarea Craitei nr. 11, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23/3074/2014, CIF RO33724301.
  • Produse – orice bun care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului.
  • Comanda – o inregistrarea electronica ce reprezinta comunicarea dintre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Produse si sa faca plata acestora conform ofertei de pret de la data Comenzii.
  • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator telefonic sau prin email.
  • Specificatii – toate specificatiile si descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Documente contractuale

Modalitatile de comunicare pe magazinul virtual www.yoyo-factory.ro pentru procesarea unei comenzi sunt: telefonic si email. Prin trimiterea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu aceste modalitati de comunicare.

O comanda poate fi compusa din urmatoarele documente:

  1. Comanda propriu-zisa inregistrata pe site (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
  2. Specificatiile Produselor (acolo unde este cazul)
  3. Documentul curent de Termeni si conditii
  4. Certificatul de Garantie (emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia)
  5. Conditiile din Cum plasez o comanda online
  6. Politica de confidentialitate

Confirmarea Comenzii de catre Vanzator implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. O Comanda este considerata acceptata de catre Vanzator odata cu confirmarea verbala (prin telefon) sau electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator. Nu se considera obligatorie confirmarea de primire din partea Cumparatorului. O Comanda neconfirmata nu va avea valoare de Contract din punctul de vedere al Vanzatorului, acesta fiind valabil din momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator.

Conditii de utilizare si comanda

  1. Informatiile si Specificatiile Produselor prezentate pe site-ul www.yoyo-factory.ro au caracter pur informativ. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a le modifica fara anunt in prealabil. Desi Vanzatorul depune toate eforturile pentru corectitudinea si completitudinea informatiilor, astfel incat produsele achizitionate sa functioneze in parametrii descrisi, descrierile produselor pot fi incomplete.
  2. Fotografiile produselor sunt cu titlu informativ, putand contine accesorii care nu se regasesc in pachetul livrat.
  3. In cazul comenzilor produselor care nu sunt in stoc si trebuie comandate special direct la furnizor, Vanzatorul poate cere un avans in valoare de 30{b209511186a5d9c968640b5bc2c74ab51c616c5266f9fe50eeb7cf07614657f3} din pretul produsului.
  4. Comentariile Cumparatorilor relativ la Produse care contin un limbaj inadecvat, injurios, vor fi ignorate
  5. Daca livrarea nu a putut fi efectuata din cauza informatiilor eronate de livrare sau a indisponibilitatii Cumparatorului, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a adauga o taxa de livrare suplimentara pentru retrimiterea Produselor.
  6. Riscurile si responsabilitatile livrarii si predarii Produselor catre Cumparator nu vor mai cadea in sarcina Vanzatorului din momentul in care acestea sunt predate catre reprezentantul curierului sau Cumparatorului.
  7. Ambalarea corespunzatoare a Produselor este in sarcina Vanzatorului, precum si atasarea documentelor necesare.
  8. Comanda este considerata acceptata de catre Cumparator odata cu receptia si plata Produselor (conditiile legale de retur si garantie se aplica din acel moment).

Produsele si informatiile de pe www.yoyo-factory.ro

Ennova Trading & Development, respectiv www.yoyo-factory.ro, detin dreptul de folosinta asupra pozelor prezente in descrierile produselor si a descrierilor specifice produselor, drepturi obtinute prin contractele incheiate cu producatorii si distribuitorii produselor pe care compania le distribuie in Romania.

Descrierile produselor, bannerele folosite pe site, logo-ul, sloganul si alte elemente de design si promovare folosite pe site-ul www.yoyo-factory.ro sunt create de Ennova Trading & Development si nu pot fi folosite decat cu acordul Ennova Trading & Development.

In cazul in care sesizati o eventuala incalcare a drepturilor de autor pe site-ul www.yoyo-factory.ro, va rugam sa ne transmiteti un email cu problema semnalata la hello@yoyo-factory.ro, in atentia dnei. Iulia Soare, Manager Marketing Ennova Trading & Development.

Garantii produse

Ennova Trading & Development, respectiv www.yoyo-factory.ro, in conformitate cu Legea 449/2003, ofera la orice achizitie a unui produs o garantie de conformitate de 24 luni de la data livrarii produsului achizitionat. Aceasta garantie asigura clientii nostri ca produsele sunt conforme cu descrierile prezente pe site-ul www.yoyo-factory.ro, au caracteristicele prezentate in descrieri, iar starea produselor este impecabila. Exceptie de la aceasta regula o fac produsele din categoria de Resigilate, unde orice problema a produsului este prezentata in descriere si clientul isi asuma ca va achizitiona un produs fie desigilat, fie cu mici probleme datorate uzurii anterioare. La aceste produse garantia de conformitate se aplica pe aceeasi perioada, insa vor fi luate in calcul problemele semnalate ale produsului care ii diminueaza valoarea fata de produsul sigilat.

In cazul in care un produs nu este conform, clientul are posibilitatea fie de a returna produsul, fie de a solicita inlocuirea cu acelasi produs sau cu un alt produs din portofoliul Ennova Trading & Development, respectiv yoyo-factory.ro. In cazul in care apare o diferenta de valoare intre produsul achizitionat si produsul cu care se inlocuieste exista urmatoarele posibilitati:

  • Daca valoarea produsului cu care se schimba produsul neconform, se va returna diferenta catre client
  • Daca valoarea produsului cu care se schimba produsul neconform, se va plati diferenta de catre client
  • In cazul produselor care prezinta avarii, sunt stricate sau nu functioneaza corect, pretul transportului pentru returul produsului va fi suportat de Ennova Trading & Development. In cazul oricarui alt timp de retur, costul transportului pentru returul produsului va fi suportat de client, conform legii in vigoare.
  • In cazul produselor care beneficiaza si de garantie comerciala, perioada oferita garantiei de conformitate va fi aceeasi (24 luni), nefiind influentata de alte garantii oferite de producator sau distribuitor.

 Reclamatii si solutionare litigii

In cazul in care sesizati o problema legata de produsele si serviciile Ennova Trading & Development, www.yoyo-factory.ro, care nu au fost solutionate cu persoanele responsabile de procesul de vanzare si expediere produse, va rugam sa trimiteti un email in atentia lui Cristian Soare – Managing Partner Ennova Trading & Development, la adresa cristi@giftology.ro, fiind persoana responsabila cu solutionarea problemelor de natura legala si a reclamatiilor.

Dupa sesizarea unei probleme intampinate in relatia cu Ennova Trading & Development, respectiv www.yoyo-factory.ro, veti fi contactat telefonic sau prin email in maxim 2 zile lucratoare de reprezentantul www.yoyo-factory.ro pentru a gasi o solutie pentru rezolvarea situatiei dumneavoastra.

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!