Titirez Elec-Trick cu LED – Negru si Rosu

79 lei

Cu titirezul Elec-Trick cu LED poti crea un spectacol de lumini la intuneric.

Stoc epuizat

Cod Produs: YO-329
Categorie:
Livrare gratuita de la 198 lei Livrare in 24H in tara Retur in 30 de zile Pret transport - 15 lei

Descriere

Realizeaza trick-uri spectaculoase precum gyro flops si cork-screws cu Titirez Elec-Trick cu LED. Bucura-te cu prietenii de un joc de lumini extraordinar si de o atmosfera pe cinste.

Titirezul este realizat din policarbonat dur, rezistent la impact, si este recomandat oricarui nivel de jucator. Forma titirezului ii confera stabilitate, iar varful prevazut cu rulment determina o durata mare de invartire.

Designul titirezului se remarca prin combinatia de culori rosu si negru, fiind spectaculos in timpul spin-urilor si trick-urilor. In plus, prin aprinderea LED-ului cu care este prevazul, acest titirez nu va trece neobservat.

Titirezul Elec-Trick contine si un snur cu inel cu ajutorul caruia jucatorii incepatori pot invata mai usor trick-urile specifice.

Titirezul este una dintre cele mai vechi jucarii, care a evoluat de la varianta sa clasica din lemn, la cea din metal sau plastic. Trick-urile cu titirezii sunt spectaculoase. Impresioneaza un public larg, mai ales prin faptul ca titirezii difera prin forma, marime si culoare.

Daca vrei sa afli mai multe citeste Invata despre titirezi.

 

Detalii tehnice Titirez Elec-Trick cu LED – Negru si Rosu:
  • Greutate 64.7 g
  • Inaltime 75.97 mm
  • Latime 58.23 mm
  • Varsta 8+

YoYoFactory® este importat in Romania de www.giftology.ro, magazin online de cadouri si cel mai mare distribuitor de jucarii de juggling din Romania, cu produse in peste 300 de puncte de vanzare. Alegand orice produs din portofoliul nostru, ai garantia ca vei cumpara un produs original si de calitate.

Informatii suplimentare

Culoare

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!