Yoyo Shutter Wide Angle Special – Albastru si Argintiu

339 lei

Yoyo semnat de Gentry Stein, jucator care, dupa 4 ani de la lansarea lui Shutter, a reusit sa uimeasca printr-un nou model de exceptie.

Stoc epuizat

Cod Produs: YO-406
Categorii: , ,
Livrare gratuita de la 198 lei Livrare in 24H in tara Retur in 30 de zile Pret transport - 15 lei

Descriere

Yoyo Shutter Wide Angle Special Albastru Argintiu a fost lansat in 2017. A  fost inspirat de Gentry Stein, jucator profesionist de yoyo si Campion Mondial in 2014. Wide Angle, comparativ cu modelul clasic Shutter, se remarca printr-o deschidere cu 4 mm mai mare. Desi pare neglijabil, diferenta resimtita de un jucator profesionist este remarcabila: faciliteaza prinderea/pozitionarea yoyo-ului pe sfoara.

Acest model de yoyo este descris de Gentry ca „more extreme”. Prin aceasta modificare importanta, pastreaza, in acelasi timp, caracteristicile generale ale yoyo-ului Shutter: greutatea, diametrul si distribuire perfecta a greutatii sesizata prin viteza, forta si stabilitate in timpul realizarii trick-urilor.

Jucatorii obisnuiti cu yoyo-ul Shutter, vor observa ca desi majoritatea caracteristicilor au ramas identice, atunci cand vor incerca modelul Wide Angle vor avea simti cu adevarat evolutia noului model.

Shutter Wide Angle Special este un yoyo unresponsive, realizat din metal, aliaj de aluminiu 6061, si contine un rulment de tip Center Trac, de marime C.

Designul modern al acestui yoyo va atrage cu siguranta privirea celor din jur. Prietenii tai vor crede ca esti un adevarat profesionist!

Yoyo-ul Shutter Wide Angle Special – Albastru si Argintiu iti ofera posibilitatea de a-ti dezvolta pasiunea pentru joc cu un model care iti va testa abilitatile.

Daca esti incepator si nu stii cu ce yoyo sa incepi, citeste Alegerea primului yoyo. Vei invata primele lucruri de care trebuie sa tii cont cand incepi cu acest minunat sport!

Detalii tehnice Yoyo Shutter Wide Angle Special Albastru Argintiu:
  • Greutate64.3 g
  • Diametru56 mm
  • Latime48 mm
  • Latime decalaj4.55 mm
  • Varsta8+

YoYoFactory® este importat in Romania de www.giftology.ro, magazin online de cadouri si cel mai mare distribuitor de jucarii de juggling din Romania, cu produse in peste 300 de puncte de vanzare. Alegand orice produs din portofoliul nostru, ai garantia ca vei cumpara un produs original si de calitate.

Informatii suplimentare

Material

Dimensiuni

Tip raspuns

Model

Nivel

Culoare

,

Stil de joc

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!