In perioada 18 – 20 mai 2018, YoYoFactory Romania va participa pentru a doua oara la East European Comic Con 2018, in incinta Romexpo, Bucuresti.

In cadrul standului veti putea testa o serie de yoyo-uri pentru incepatori, veti putea achizitiona peste 100 de modele, dar veti putea si invata cum sa va jucati corect cu yoyo-ul.

Invitati speciali in cadrul standului YoYoFactory vor fi 3 jucatori foarte cunoscuti: Tibi Apai din Bucuresti si Matouš Tomeš din Praga, membri ai echipei YoyoSquad de la Romanii au talent, si Ann Connolly din SUA. Matouš Tomeš si Ann Connolly sunt 2 indragiti jucatori profesionisti de yoyo, cu performante remarcabile in yoyoing, si reprezentanti ai companiei YoYoFactory Europe.

Tibi si Matouš au participat la emisiunea Romanii au talent in echipa Yoyo Squad, difuzata in 20 aprilie 2018, alaturi de Vashek Kroutil si Robert Kučera.

Tibi Apai a inceput sa se joace cu yoyo in 2011, descoperind acest sport intr-un serial de televiziune. Fascinat de ideea yoyoing-ului, Tibi a cautat pe internet mai multe informatii despre acest sport si a decis sa il incerce. Cu o colectie de peste 20 de yoyo-uri, Tibi apreciaza fiecare yoyo in parte pentru ca sunt diferite si se pliaza mai multor stari si stiluri de joc.

Matouš Tomeš a inceput sa se joace cu yoyo in 2010, initiat de amicul sau, Vashek Kroutil. Matouš face parte din echipa YoYoFactory Europe si a participat la numeroase competitii locale si internationale. Printre cele mai importante premii se numara locul I la KYC in 2015, locul I la Slusny Junior Cup in 2012 si finalist la Campionatul Mondial de Yoyo din 2015. Printre yoyo-urile preferate se numara Nightmare, HOT si Replay, iar printre persoanele care l-au inspirat se numara Yuuki Spencer, Zach Gormley, Gentry Stein, Ann Connolly si Tony Šec.

Ann Connolly este nascuta in SUA, dar in prezent locuieste in Praga, Cehia. Ann a inceput sa se joace cu yoyoul la varsta de 6 ani, participand si castigand multe concursuri de yoyo in SUA si in multe alte tari, inca de la o varsta frageda. In 2015, Ann a castigat Concursul National de Yoyo din Cehia, la Divizia 1A, Feminin. Impreuna cu tatal ei, Ann are o colectie impresionanta de yoyo-uri, ajungand la 3000 mii de modele.

Ann Connolly a fost prezenta si la East European Comic Con 2017, impreuna cu Vashek Kroutil, la standul YoYoFactory by Giftology.

Pentru East European Comic Con 2018, pregatim o serie de surprize! Pentru mai multe detalii privind participarea YoYoFactory la Comic Con 2018, urmariti paginile noastre de Facebook si/sau de Instagram!

In plus, nu uitati sa va pregatiti cateva trick-uri de yoyo cu ajutorul tutorialelor de pe site, sectiunea Trick-uri yoyo sau direct de pe YouTube!

Urmareste video-ul de prezentare al echipei Giftology la East European Comic Con 2017!

Fanii evenimentului East European Comic Con se vor putea intalni anul acesta si cu actorii Andrew Scott (Professor Moriarty din „Sherlock”), Chase Coleman (Billy Winslow din “Boardwalk Empire”), Jim Beaver (Bobby Singer din “Supernatural”), dar si cu artistul David Lloyd (cel care a creat masca anonymous din „V for Vendetta”, devenita celebra la nivel mondial).

Top 3 motive sa te abonezi:

Top 3 motive sa te abonezi:

• Vei afla primul de evenimentele YoYoFactory

• Afli imediat ce produse noi s-au lansat

• Vei invata sfaturi utile, trick-uri noi si totul despre jucatorii tai preferati de yoyo

Te-ai abonat cu succes! Iti multumim!!